Skip til primært indhold

Virtuelle Vandhuller

I CCR er vi vært for vandhullet “Implementering af hospitalsrobotter – fra OUH i dag til det nye OUH i 2024”, som finder sted d. 23. november kl. 14.00-14.45.

I november afholder vi, sammen med vores søstercentre CIMT (Center for Innovativ Medicinsk Teknologi) og CAI-X (Centre for Clinical AI), en ny række af de Virtuelle Vandhuller, som oprindeligt blev udviklet af CIMT i foråret 2020.

De virtuelle vandhuller er  en faglig paneldrøftelse, som vi kender dem fra konferencer og lignende – bare i et online møderum. Her mødes et panel af 3-4 personer i 45 minutter og giver deres viden om og erfaring med aktuelle emner inden for sundhedsteknologi og -innovation videre til dig, der ser med.

Til vandhullet “Implementering af hospitalsrobotter – fra OUH i dag til det nye OUH i 2024” drøfter panelet, hvordan erfaringer og implementerede robotløsninger fra det nuværende OUH tænkes ind i planerne for det nye OUH, som tages i brug i 2024.

Panelet består af:

  • Søren Udby, daglig leder i CCR
  • Anne Mette Vraa, teamleder for logistiksektionen i projektorganisationen for Nyt OUH
  • Jakob Funk Hannibal, projektleder, Nyt OUH.

Den 16. november kl. 12 er CIMT vært for vandhullet “Mange borgere ønsker digitale sundhedstilbud – er vi klar på hospitalet? “, og den 18. november kl. 14.00 står CAI-X for vandhullet “Når kunstig intelligens lykkes på de danske hospitaler”.

APPFWU01V