Skip til primært indhold

Ny, digital kontaktformular til CCR

Har du en ide til nye robotter, ny brug af eksisterende robotteknologi eller måske bare en ide om, at noget må kunne forbedres i arbejdsgange eller behandling?

Så tag endelig kontakt til os ved hjælp af vores nye, digitale formular. Vi vil altid gerne i kontakt med både studerende, virksomheder, sundhedsfagligt personale m.fl. Men der er gang i innovationsiveren og for at sikre, at vi får de rigtige oplysninger, så vi har det bedste udgangspunkt for at vurdere mulighederne for projekt eller samarbejde, har vi udviklet en digital kontaktformular, som du bedes udfylde, når du henvender dig med din ide.

Samarbejde på tværs af centre

Formularen er udarbejdet i et samarbejde mellem de tre centre Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT), Centre for Clinical Robotics (CCR) og Centre for Clinical Artificial Intelligence (CAI-X). Centrene arbejder alle tre med forskning, innovation og evaluering inden for sundhedsteknologi, robotteknologi og kunstig intelligens med hver deres fokus.

Når vi har modtaget den udfyldte formular vurderer centrene i fællesskab potentiale, overlap mellem centrene og hvordan et samarbejde eller projekt kan tilrettelægges. Det kan godt tage et par uger, alt efter hvornår vi modtager din henvendelse i forhold til planlagte møder og kontakt med andre samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at høre fra dig! Find kontaktformularen her.

APPFWU01V