Robotprojekter
Projektets formål er at forbedre oplevelsen for børn og unge indlagt på H. C. Andersen Børne- og Ungehospital ved at introducere en innovativ løsning, der kombinerer avanceret AI- og robotteknologi med menneskelig interaktion.
Projektets formål er at udvikle en prototype af en robot, der kan transportere tomme senge autonomt.
Projektets overordnede formål er at give robotkirurger en mulighed for at træne og vedligeholde deres færdigheder uden at være underlagt de nuværende krav og begrænsninger, der er ved træning på operationsstuerne.
Projektet ville gøre det nemmere for patienter og forældre at afhente udstyr ved at udvikle en robot-transporteret pakkeboks, der kunne stå i forhallen på hospitalet.
Projektets primære formål er at undersøge, hvilke barrierer og facilitatorer der er, når et teknisk hjælpemiddel til patientforflytning skal implementeres på hospitalet.
Formålet med HospiBot-projektet er at udvikle og teste en interaktiv, modulopbygget, mobil robot til brug på hospitaler i Danmark og Tyskland.
Målet med projektet er at udvikle, producere og teste en robotmedicinsk enhed til fuldautomatisk debridering af kroniske sår.
Målet med robotten Prøvsen var at frigøre personalets tid til mere patientnære opgaver ved at overtage transporten af prøver
Formålet med projektet var at udvikle et robotsystem, der kunne vægtaflaste skopører og reducere deres smerter.
FibroBot-projektet ville udforske brugen af robotteknologi og kunstig intelligens til udviklingen af et bedre diagnostisk og klinisk værktøj til behandling af fedtleversygdomme.
Projektet havde til formål at udvikle en spritrobot, som kunne flytte sig derhen, hvor der var brug for den, oplade sig selv og gøre opmærksom på, når den skulle fyldes op.
Formålet med projektet er at afprøve et exoskelet til at aflaste sonografer i forbindelse med ultralydsscanninger af gravide.
Målet med dette ph.d.-projekt er at undersøge, om patienterne undgår at tabe funktionsevne under indlæggelse, hvis de træner med en robott dagligt.
Projektet havde til formål at udvikle en robot, der kunne sortere og videresende prøver, som kunne aflaste personalet, så de kunne koncentrere sig om analyse.
Coronapandemien satte i 2020 gang i udviklingen af en fuldautomatisk podningsrobot, der selvstændigt kunne pode patienter i halsen, putte podepinden i et glas og skrue låg på.
Robotten ROPCA Ultrasound skulle anvendes til diagnostik og evaluering af leddegigt (reumatoid arthritis og dyb venetrombose), så patienterne kunne få scannet hænderne ved alle besøg.
For at øge fokus på hygiejne og huske besøgende på at spritte hænderne af, udviklede Odense Universitetshospital to spritrobotter, der selv kørte rundt i forhallen på sygehuset og i forhallen på Børnehospitalet.
Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital testede to UV Desinfektionsrobotter som supplement til den eksisterende rengøring. Robotterne desinficerede et lokale ved hjælp af UV-C lys.
Formålet med projekt MoreCare var at udvikle en mobil servicerobot, som kunne bringe udstyr m.m. helt ud til patientstuerne. Robotten ville kunne tilkaldes af plejepersonalet via smartphone eller en fodsparkknap.
Projektets formål var at videreudvikle GoBe telepresence cobotter til at kunne bevæge sig autonomt (selvkørende) rundt på et hospital.
Formålet med projektet var at skabe en robotløsning, der kunne arkivere automatisk for at opnå en øget automatisering i laboratoriet i forbindelse med scanningen af patologiglas.
KIA blodbank er en robotcelle med en robotarm, der modtager blodprøver fra OUH’s system til forsendelse af blodprøver. Robotten ankomstregistrerer og sorterer blodprøverne i forskellige racks til underlaboratorier i Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA).
HUBOT er en Autonom Mobil Robot (AMR), som kan køre blandt patienter, personale, sengetransporter, rengøring, affaldsvogne osv.